Alla dessa bokval

Dagens dilemma, dax att plocka upp en ny bok att läsa, efter att tillbringat en hel lördag med att snörvla, känna mig ynklig och zappat Netflix så är det hög tid att börja på en ny bok. Läste lägligt ut Shadows i fredags, som var såååå bra! (försöker få ner mina tankar om den och kommer förhoppningsvis om en dag eller två)

Så nu till dilemmat, vilken bok skall jag plocka upp?
Jag hade liksom en plan, att ta ner nästa bok på tur ifrån min att-läsa-hög, MEN lyckades visst gå inom Science fiction bokhandeln i veckan, skulle BARA se om det fanns något roligt på Rean. Resultat, 5 böcker, ingen av dessa ifrån rean, jojo, är jag förvånad, kanske inte. Så nu sitter jag här med så många fina böcker framför mig. De jag väljar på nu är alla uppföljare och del två i några av mina nuvarande favoritserier.

World After                    Unhinged

 

World After, uppföljaren av Angelfall, apokalyps, änglar och en kick-ass hjältinna. Smygstatade med denna i veckan, men var sugen på något lättare så det blev Shadow istället, kanske ska hålla mig till planen och fortsätta. Det lär bli nagelbitning på hög nivå!

Unhinged, åhhhh att få läsa mer om Morpheus, det kan ju inte bli bättre. Avslutade Splintered för inte så länge sedan och kanske lika bra att kasta sig in i Howard’s vackra, bisarra, udda och smått störda värld igen.

För övrig så anser jag att dessa två omslag nog är bland de absolut vackraste jag sett, båda på sitt eget sätt!

 

Asunder                    Unravel me

 

Asunder, eller kanske skall jag återvända till Heart och till Ana som vi mötte i Incarnate, till reinkarnationstankar, drakar och vad som (på ytan i alla fall) skulle vara en utopi.

Unravel Me, var ett tag sedan jag läste om stackars Juliette och hennes flykt från Etablisemanget i Shatter Me. Några böcker eller fler har tyvärr kommit emellan mig och del två i serien, så det kanske är Tahereh Mafi’s dystopi som bör läsas nu.

Dessa underbar böcker med deras underbara omslag, även om det är innehållet som räknas så föredrar jag ändå att få fina och vackra omslag som matchar innehållet, jepp sån är jag. Böckerna i Shatter me serien är även de onekligen helt fantastiska.

Så vad blir det nu, fröken se till att bestäm dig och klättra upp i soffan!

Advertisement

Leave a comment

Filed under Post apocalyptic, Young Adult

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s