When there is nothing left but revenge

Mini-recension
Detta var ett spontanköp, känner inte till bokserien eller författaren men jag blev lite nyfiken när jag fick syn på den i butik, omslaget såg använt och lite retro ut och när jag läste följande på baksidan, “contains hell-fire, gun fire & all manner of ass-kicking action” tja då var jag bara tvungen att köpa.
Texten, ja, den summerar nog det hela, detta är en berättelse med högt tempo, den är brutal med änglar och demoner, givetvis med varsin egen agenda och människor som kommer i kläm. Här finns magi och svart humor, svek och hämnd allt presenterat i ett hårdkokt deckarliknade format. Skulle jag jämföra med något annat så kommer nog TV-serien Supernatural närmast och det är ju sällan helt fel.

Sandman SlimSaxat från Goodreads
Life sucks and then you die. Or, if you’re James Stark, you spend eleven years in Hell as a hitman before finally escaping, only to land back in the hell-on-earth that is Los Angeles.

Now Stark’s back, and ready for revenge. And absolution, and maybe even love. But when his first stop saddles him with an abusive talking head, Stark discovers that the road to absolution and revenge is much longer than you’d expect, and both Heaven and Hell have their own ideas for his future.
Resurrection sucks. Saving the world is worse.

Så betyg, gav den 3 av 5, så tja inget mästerverk, men helt ok underhållning, kanske till och med att när att-lästa-högen minskar så kan det tänkas att jag plockar upp del två bara för att se vad som händer med James Stark.


gbJust had to buy this one when I read “contains hell-fire, gun fire & all manner of ass-kicking action” on the back cover. Well that’s sums up the book. Violent, fast paced, wicked action,angels and demons all with there own agenda and humans getting in their way,magic, dark humor, kind of like Supernatural, so all and all pretty much OK.

____________________

Betyg 3/5

Sandman Slim (Sandman Slim #1
Av Richard Kadrey
Publicerad 2002 av HarperVoyager

Advertisement

Leave a comment

Filed under Paranormal, Supernatural, Urban Fantasy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s