Tre på tre 2013


Tänkte jag skulle sparka igång mitt läsande genom att haka på Pocketlovers Tre på tre-utmaning 2013. Ibland behöver man få en liten knuff och det här kanske får igång mig då mitt läsande i augusti var katastrofalt!

Utmaningen går ut på att välja ett tema och läsa tre böcker under perioden september-november.
Frågan är vad skall man välja, en trilogi, tre böcker i samma genre, kanske tre debutantböcker eller varför inte tre böcker som har omslag av en flicka under vatten…
Valen är oändliga.

I till slut var valet lättare än jag trodde, i somras läste jag den fantastiska boken Bronze Gods av Ann och Andres Aguirre (recension kan du läsa här). Just Ann Aguirre är en intressant författare som skriver och ger ut böcker i olika genrer. Jag har inte riktigt kommit mig för att läsa några av hennes böcker, med andra ord är det dags att åtgärda.

Följande tre av Ann Aguirre blir mitt val till Tre på tre-utmaningen.

Enclave (Dystopisk ungdomsbok)
Grimspace (Science fiction)
Blue Diablo (Urban fantasy)

Vilka fler planerar att vara med i utmaningen och vad tänker ni läsa?

Advertisement

2 Comments

Filed under Ann Aguirre, Bloggutmaning, Tre på Tre

2 responses to “Tre på tre 2013

  1. Pingback: One last Jump | the road so far...

  2. Pingback: Welcome to the apocalypse | the road so far...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s