Bokpaus mitt i sensommaren

Vart tog tiden vägen!?
Jag hade ju en plan, en genomtänkt och efterlängtad plan!
När semestern äntligen kom så skulle det bli läsa av, ja läsa och skriva det skulle jag göra. Införskaffade mig till och med en surfplatta så att jag skulle kunna njuta av sommar & sol och få något skrivet även om vädret lockade ut mig.

Vad är det man säger om best laid plans, blir inte alltid som man tänkt.

Missförstå mig rätt jag har haft tre helt underbara semesterveckor, fyllt med saker som jag älskar att göra; resa, upptäcka nya ställen, äta och dricka gott, umgås med de bästa av vänner, ta på sig ullkläder och transportera sig tillbaka i tiden, närmare bestämt 1300-talet och bara vara där och då.
Tydligen är sommar och sol inte den tiden på året som jag får mest böcker lästa, åtminstone inte i år i alla fall.

Först ut var Berlin, första gången jag besökte denna stad och oj vad jag blev överraskad! Jag har länge haft ett kärleksförhållande till London, but I’m sorry, kära London du har fått en konkurrent och en värdig sådan må jag säga. Vilken stad, människorna, maten, kulturen, tempot, ja allt var fantastiskt bra.

Direkt efter Berlin så var det dags att packa om, packa urban stadspackning mot medeltid. Siktet denna gång Gotland och Battle of Wisby. Veckan gick på tok för snabbt och jag saknar Wisby, medeltiden och mina vänner, nya som gamla något ofantligt.
Jag har en systerblogg som länge legat i träda och tanken var att den skulle dammas av och uppdateras och för de som är intresserade lite av min reenacment hobby, så hittar ni bilder och summering av Battle och Wisby här och här. Detta är i och för sig från 2011 års upplaga av Battle of Wisby, men då jag var med i båda slagen i år så blev det inte så många bilder. De få som togs kommer jag att lägga upp inom kort på just denna systerblogg.

P1040266

Till alla er som väntar på lite uppdateringar av mitt Steampunktema, lugn, detta skall tas tag i. Nu verkar det dessutom som att hösten är i antågande och då bara MÅSTE man ju läsa böcker, eller hur!

Så har ni andra fått läst så mycket böcker som ni önskat i sommar?

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokrelaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s