Dags att ta tag i bloggandet, igen…

Ok,det är inte klokt, har inte skrivit något här sedan bokmässan. Alltså det är galet länge sedan!

Har varit extra bedrövlig att få ner lite ord och recensioner denna höst/ vinter eller ja för den delen hela året!! Det har tyvärr varit ett lite energi-tömmande år, har inte läst lika mycket som jag brukar, har uppenbarligen knappt skrivit något om de få böcker jag läst, har mest blivit jobb och försöka att umgås med mina nära och kära. Bloggen har inte varit bortglömd, men ju längre tid det gick desto högre blev tröskel att ta sig över…har det känts som i alla fall.

Men vad katten, dags att ta tag i bloggandet igen, för jag har faktiskt saknat det. Skall inte lova för mycket, men har redan en liten plan och små små baby steps så är jag nog snart på banan igen *fingers cross!

Först ut blir lite serier tror jag 🙂

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokblogg relaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s