Trailer time…Miss Peregrine’s

När jag läste, tror det var tidigt i höstas, att Tim Burton var den som skulle ge liv åt, eller ja mer “rörligt” liv åt Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children, tänkte jag, om någon kan så är det han. Om jag säger att jag formligen är besatt av många av hans filmer så är det en underdrift.

tim-burtons-miss-peregrines-home-of-peculiar-childrenNu har jag sett trailern och tja…ja…vad skall jag säga…emmm…jo…ehhh…

Önskar jag nästan att jag inte läst boken. Det är egentligen inget fel med trailern. Inte egentligen. Den är väldigt Burtonesk och det är definitivt aldrig fel med det. Men känslan jag hade när jag läste Miss Peregine’s… infann sig inte, förutom att det känns som de ändrat på vissa delar (och personer) så känns det lite för ljust, lite för mycket färg, lite för mycket…ja Burton magi. Fick mer vibbar av Sleepy Hollow än något annat.

Ja jag saknade helt klart mystiken, den där krypande känslan och framför allt, det besynnerliga. Kanske jag är kräsen, kanske minns jag fel från boken, kanske har jag har rätt, vem vet.

Vad tror ni, hit or miss?

Oh well, who am I kidding, jag kommer ju att se filmen ändå, det är ju trots allt Tim Burton.

Trailer hittar ni: här

Leave a comment

Filed under TV-series / film

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s