och så var det snart maj!!

Ni vet hur det är, något händer och en tid passerar, ju längre tiden går desto svårare är det att ta tag i det, vad nu än DET är. Det är som vänner/ familjemedlem som inte rätt ut någon strunt sak och så går dagarna och dagar blir veckor och veckor blir…

I mitt fall så är DET läsning och att skriva om just denna läsning. Ibland kommer livet emellan och ibland så saknas det energi, ibland är det brist på inspiration och ibland ren och skär osäkerhet om det ens är värt det. Nåväl, de säger att man inte skall skriva ett inlägg att ”oj oj nu var det ett tag sedan jag skrev något sist.” Men det är tyvärr sant, DET var ett tag sedan jag skrev något här eller på bloggens Facebooksida.

I stället för att få prestationsångest så kommer jag försöka släppa det, istället för att satsa på att skriva mer och oftare så får det istället bli good enough, vilket alla som känner mig vet ät något jag har svårt för.

Men så ser livet ut just nu, så det blir att försöka uppdatera lite då och då, bloggen är definitivt inte död, behöver bara hitta lite… ja vad det nu är och så tar vi nya tag när det är dags.
Fram till dess, så blir det kanske lite sporadiskt skrivande här, men jag hoppas att ni alla hänger kvar, om så bara lite, så ses vi därute bland alla fina ord. 🙂

Advertisement

Leave a comment

Filed under .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s