Snart är det dags, snart är det bokmässa!

Nerräkning, om ett par, tre dagar är det dags.
Från att väntat och väntat till, att nu börjar det närma sig, så helt plötsligt är vi nästan där. Jag pratar givetvis om årets Bokmässa.

I år var planen att satsa på 2 dagar, men vilka skall jag välja? För att vara på den säkra sidan så planerades semester från vanliga jobbet, allt jag behöver göra nu är att ta ett beslut. För ett par veckor sedan satte jag mig ner med mässplaneraren och började fylla den med var jag inte kan missa, vad jag önskar att gå på och slutligen vilka dagar hade mest ”måsten”. Kom lite löst fram till fredag och söndag.

Sedan hände Kulturkollo och deras fantasymingel, på lördagen! Jaha… detta betyder väl att jag får unna mig tre dagar och typ hålla hårt i plånboken. Torsdagen hade varit nice att gå på men, ja 4 dagar, nej det är inte görbart…eller? Så ikväll blir det att ta ett beslut, ett slutgiltigt sådant, vilka dagar skall jag satsa på.

Alla ni andra, hur tänker ni, gå all-in eller vara lite mer moderat och väljer en dag eller två?
Oavsett så hoppas jag att vi ses någostans i vimlet, i Göteborg, på bokmässan, om några dagar! 🙂

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokrelaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s