Vilket mässmåste får inte missas?

Inte ens två hela dagar kvar, nu är det hög tid för mig att ta ett definitivt beslut, vilka dagar skall jag fokuserar på, vad får ej missas och då passar det ju alldeles ypperligt att svara på Kulturkollos tisdagsutmaning, Vilket mässmåste får inte missas?

Helt ärligt så är min Mässplanerare rätt full, så mycket att se och lyssna på, men om jag måste välja ut ett par tre saker…ehhh

… en hel del fantasy blir det för min del i år, även om jag helt ärligt inte längre läser så mycket traditionell fantasy, är väl urban fantasy som kommer närmast, men det går inte missa att lyssna på Laini Taylor, givetvis kommer jag att gå på Kulturkollos Fantasymingel med Laini Taylor, Sally Green och Siri Pettersen på lördagen, men blir nog redan på fredagen Möt Laini Taylor – fantasyförfattare.

I vanliga fall brukar jag hänga en hel del på seriescenen, men i år var det helt ärligt inte så mycket som lockade mig, det blir dock lite mer Laini Tyler, Laini Tyler och Siri Pettersen om bandet mellan illustration och fantasy på fredagen, på lördag blir det 50 spännande år med Svenska Serieakademin!, Natalia Batista livetecknar och givetvis delas Urhunden ut och det går ju inte att missa.

Söndagen bjuder oss på Så överlever du en zombieapokalyps och det kan tänkas att jag kommer gå på det också, men annars så avslutar jag nog helgen med att passa på att gå på ett par seminarium på söndagen då dessa ingår i biljettpriset, tänkte att Apokalyps wow! med Anders Fager, Caroline L Jensen, Lars Wilderäng och Johanna Koljonen kan funkar finfint för mig, post-app är ju lite my cup of tea, så det ska bli intressant att lyssna på. Sedan blir det lite mer serier, Kvinnorna som tar över i serievärlden med Lina Neidestam, Ellen Ekman och Ika Johannesson, detta känns som ett måste.

Ett urval av vad jag tänker gå på, blir en hel del mer men ovan känner jag är väl mer eller mindre ett måste.

Utöver ovan nämnda inslag och allt det andra som finns i min mässplanerare så har jag tänkt att utmana mig själv och förhoppningsvis träffa och mingla med lite bloggare. Säger till mig själv, de bits säkert inte…och om de gör det så kanske det bara är små nafs…och det är ju inte så farligt, eller hur?

Advertisement

2 Comments

Filed under Bokrelaterat

2 responses to “Vilket mässmåste får inte missas?

  1. Serier och fantasy är inte riktigt min grej, men Siri gillar jag och ser fram emot att få träffa henne på minglet. Och dig också. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s