Sommarlov med Kulturkollo #semesterkänsla

Nope! Ingen semester än för mig, är lite jobb kvar innan det äntligen är dags. Även om det har lugnat ner sig på jobbfronten så är det på tok för mycket att pyssla med inför semester, ledighet och tyvärr har läsning och bloggande blivit lidande, igen! Suck, verkar vara vårens/ sommarens tema i år.

The Graveyard BookSå även om jag här och nu inte har någon #semesterkänsla så lär den väl infinna sig snart, får vi hoppas *fingers cross*

Men pratar vi rent allmänt så är just läsning och lata dagar det som ger mig semesterkänsla, sol, värme, grönt gräs och en bra bok, semestern startas gärna med något av Neil Gaiman, antingen omläsning eller ny bok.

I år blir det The Graveyard Book som jag faktiskt inte har läst, det får bli uppstarten på min semester….när den väl kommer…
och det mina vänner är just semesterkänsla.

I sommar följer jag #sommarlovmedkulturkollo, där varje dag har ett temaord, och dagens är med alltså #semesterkänsla.

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokblogg relaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s