Nya tag, ny månad

Efter flera veckor fyllda med prepp, pepp och vad som blev fantastiska minnen så har lugnet återigen lagt sig och med det hoppas jag att det finns ork och tid att recensera alla de böcker som jag faktiskt hunnit läsa mellan allt annat i år.

Som jag skrev i slutet av april så försvann dagarna och dagarna blev till veckor som sedan blev en månad. En underbar svensexa, en episk möhippa och ett magiskt bröllop ligger nu bekom mig, nu är det bot och bättring som gäller, åtminstone när det kommer till bokläsande och bloggande.

Så vad händer framgent här på bloggen, tja jag tror att det först och främst får bli lite recensioner om serier, då nästa stora event är Copenhagen Comics den 6-7 juni, som jag tyvärr hittills inte kommit iväg på, 2013 var det nära, men icke. Men i år skall jag minsann ta mig dit!

Med de få orden så önskar jag er alla en helt underbar helg!

Advertisement

Leave a comment

Filed under .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s