April, månaden som försvann

Då var det den där tiden på året igen.
Dagarna bara flyger i väg och det är lite smått panikartat jag inser att nästan hela april har passerat. Livet just nu är fullt med lite för mycket och det känns som de sista veckorna försvunnit i ett stort svart hål.

Förutom att det är lätt kaotiskt på jobbet, så är det födelsedagar, pyssel, fina och underbara vänner som gifter sig med allt det innebär, pepp och prepp för sommarens stora medeltidsevent i Frankrike och mellan allt detta så försöker jag andas lite.
Med andra ord, something got to give, och i mitt fall blir det bloggen och mitt läsande som blir lidande. Det hinns helt enkelt inte med. Inser att jag inte ens varit inne på Goodreads, eller läst mina favorit bloggar på ett par veckor och då är det riktigt illa.

Det är något varje år när vintern släpper sitt grepp och våren börja så smått skymta, då av någon märkligt anledning så tappar jag fart både i läsandet och i bloggande. Inser att jag kanske borde ha någon form av strategi när tiden försvinner för mig, kanske någon form av struktur, hur tråkigt den än må låta. Jag saknar helt enkelt mina böcker.

Hur är det för er andra, har ni några perioder under året då ni tappar fart och i så fall har ni några strategier för att komma igång igen?

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokblogg relaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s