Bokbloggskalendern – Lucka 18

Idag är temat hos Efter mig, floden:

Lucka 18: Läser du eböcker? På vilken platform i så fall? Varför/inte?

Väldigt sällan, föredrar helt klart mina böcker i pappersform. En eller annan kortare berättelse eller novell kan det bli, i så fall läses de på mobilen eller på sin höjd på min surfplatta om den mot all förmodan släpas med.

Så varför inte, tja av två anledningar mest, först och främst jag upplever att en klassisk pappersbok är lättare att läsa (är skönare att hålla och hantera en bok, behöver aldrig tänka på bakgrundsljus, batteritid etc.) sedan så helt ärligt, hur snyggt är det i bokhyllan med en e-book…precis, not so much 🙂

Lite då och då så händer det att tanken uppstår att kanske, kanske köpa en läsplatta. Om jag någonsin tar ett beslut och klickar hem en så blir det i alla fall en Kindle så långt har jag i alla fall kommit.
Men fram till skrivandets stund, tror inte det kommer att ske inom en nära framtid.

Advertisement

Leave a comment

Filed under Kalender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s