Det kom ett nördpaket

Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra.
Som när man kommer hem från jobbet och där innanför dörren ligger en avi som meddelar att det väntar ett paket hos lokala postutlämnaren.
Lycka! (även om man betalt för innehållet helt själv)

Nej mina vänner, det var inte böcker denna gång utan en finfint litet paket ifrån USA.

Superherostuff

Förutom att vara en boknörd så är jag även en superhjälte-nörd och först på listan av mina favoriter kommer Superman. Yes, I know, han är kanske liiiite cheesy, men var min första superhjälte crush och jag älskar honom i alla format 😀
Så det fick bli en ny t-shirt helt enkelt.

Superman Red SonSuperman Red Son

Sedan vi det där med tv-serier som kanske tar upp lite väl mycket tid i mitt liv och då framför allt tv-serier med hög nörd faktor och gärna paketerad inom sci-fi genren. Då kan det ju inte bli så mycket bättre än Doctor Who. När jag fick syn på denna underbara version av Union Jack + TARDIS då var jag bara helt enkelt tvungen att köpa 😀

Doctor Who Union JackDoctor Who Union Jack

Visst är de fina? 😛

Advertisement

Leave a comment

Filed under Nörderier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s