Läsutmaning del 2, Boktyckes läsutmaning 2014

Anna på Boktycke har minsann både en utmaning och tävling på sin sida och det kändes som jag inte kunde låta bli att hoppa på även denna.

Spontant så är det nog en läsutmaning som troligtvis passar mig som handen i handsken, åtminstone när man tittar på de genrer jag vanligtvis läser. Sedan så finns där ju även en extra dimension förutom att läsa böcker, skall man även skriva ett par rader om dessa allteftersom de är färdiglästa. Det passar ju mig extra bra då jag har satt som en personlig utmaning att blogga mer under detta året och jag kan definitivt behöva en liten morot 😀

Du kan följa mina små steg under fliken Boktyckes läsutmaning 2014 här på bloggen.

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bloggutmaning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s