Läsutmaningar 2014

God Fortsättning alla bokälskare och nördar, jag hoppas ni har haft ett helt förtrollande och magiskt nyår!

Jag är inte någon person som avlägger klassiska nyårslöften, har aldrig gjort och lär nog inte hända framöver heller, men alla kan vi säkert behöva en liten knuff i rätt riktning, en spark i baken, eller annan valfri beskrivning om att sätta fart. Förra året deltog jag i Pocketlovers tre-på-tre utmaning, vilket var min första “bloggutmaning”, lyckades på håret (med typ 10 min tillgodo eller något likande) men kul var det. Jag fick läst 3 riktigt bra böcker av Ann Aguirre som jag kanske inte hade kommit mig för att ta tag i annars (två har jag skrivit om och den tredje ligger i min något växande att-blogga-om hög).

Så när jag såg Kaosutmaning 2.0, en utmaning som varar hela året tänkte jag, vad fanken, den kommer kanske att resultera i böcker jag annars hade missat, hoppat över, eller hamnat på den aldrig sinande att-läsa-högen (många högar blir det).

När jag ändå är i farten så får det bli två till utmaningar, förutom kaosutmaningen så har jag även satt upp som mål på Goodreads att jag skall läsa (minst) 100 böcker i år. Min förhoppning är givetvis att jag skall blogga om alla, men siktar i alla fall på att skriva om häften av dessa. Så får vi väl se vad det nya året bär med sig.

Ja det får vara starten på ett år som jag hoppas blir fyllt med många underbara lässtunder, mer skrivande och massa kärlek!

Ses i vimlet!

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bloggutmaning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s