Ett Magiskt Gott Nytt År!

Önskar jag alla och envar, i vilken form ni nu än firar den!

Själv så skall jag tillsammans med några goda vänner fira in det nya året i all sin enkelhet. Just det ja, några vänner och inte så fancy. Jepp det blev som vanligt, vi skulle göra något enkelt och bara bjuda närmast sörjande, men nu är vi uppe i 14 och det skall fixas med snittar, det skall lagas 3-rätters och sedan blir det lite ostar minsann. Allt detta tillsammans med fina och särskilt utvalda drycker. Ja enkelt, lätt och några få utvalda, så blev det…

Har en tendens att gå lite overboard, jag borde väl anat från början att så inte skulle bli fallet den här gången heller. Mat och dryck, gärna i kombination, tillhör några av mina passioner och tja det slutar alltid på samma sätt 😀
Blir säker riktigt bra, jag menar, god mat och dryck i fina vänners lag, är det inte det som gör en nyårsafton perfekt.

Några nyårslöften hoppar jag över, har lite nya mål och förhoppningar, men jag tar det lugnt med löften då livet ibland har en tendens att komma i vägen.
Men målsättning är väl som alltid, läsa och skriva mer.

Så med dessa ord så lämnar jag er, dags att piffa till sig.
Ha nu en förtrollande och magisk afton!!!

KeepCalmAndTurnPaiges

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokrelaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s