Julläsning


Så har snart ytterligare en månad försvunnit, jag fattar inte vart tiden tagit vägen! Inte nog med att även december försvann bort i något märkligt ingenstans, inte har jag hunnit med att skriva särskilt mycket här på bloggen heller. Jämte mig ligger en liten hög med lästa böcker, Daughter of smoke and bone, Breathe och Blue Diablo som det skall skrivas en rad eller två om. Vilken tur då att jag idag jobbat sista passet för det här året, jepp hör och häpna jag har tagit ut lite ledighet och har långledigt. Lyxigt värre 😀
Först ut blir det lite obligatoriskt julfirande, men resten av dagarna har jag planerat att tillbringa med att läsa, skriva, gå på bio och bara vara.

Gäller att ha ordentliga planer, så här är några av böckerna som jag tänkt att jag skall var duktig att bli klar med innan nyår, vi får väl se hur långt jag kommer. Men en två, eller några till skall jag väl lyckas avsluta.

20131223_214234

Angelfall av Susan Ee påbörjade jag i morse på väg till jobbet och har redan lite svårt att hålla mig ifrån att plocka upp den ikväll (paket att slå in, blogginlägg att skriva, vad tar timmarna vägen!), Incarnate av Jodi Meadows har tillsammans med Pål Eggerts Borde vara död legat i en att-läsa-hög sedan i somras, alltså hög tid att damma av och se till att läsa. Sedan har vi del två i Razorland serien, Outpost av Ann Aguirre, längtar! och för att det var evigheter sedan jag läste en manga så blir det Clockwork Angel i serieformat.
Sådär, lite gott och blandat med andra ord.

Vad läser du i helgerna?

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokrelaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s