just-nu-enkät

Bokfattig bokbloggarmånad, så här en just-nu-enkät som jag hittade hos Eli läser och skriver för att få upp farten lite.

Jag har precis läst: Breath, en dystopisk ungdomsbok om en värld där varje andetag kostar. Lite charmig och lagom lättläst.

Jag läser just nu: Har precis påbörjat Blue diablo, är min sista bok ut i tre-på-tre. Skam den som ger sig, har ju fortfarande några timmar kvar.

Bok jag läser i då och då: Etiquette & Espionage, jag vet inte varför jag inte läst ut den, plockar upp, läser ett kapitel och lägger ifrån.

För pendlingsresor/köer/akuta situationer läser jag: Twitter mest, ibland lite bloggar om det är längre stunder.

Nästa bok jag tänker läsa: Oj svårt, hade tänkt läsa andra boken i Blood and Feathers serien, men är grymt sugen på del två i Razorland, eller kanske hög tid att börja med Partials som också ligger och väntar på mig, eller…
Att-läsa-högen är lika omfattande som vanligt, så lär ju knappast sakna böcker att välja av.

Den här boken klappar jag på i hyllan men tänker inte börja läsa riktig än: The Ocean at the End of the Lane, ja jag vet, jag vet, det är illa! riktigt illa! att jag inte läst den än, men den blir nog att läsa i jul tror jag.

Ikväll tänker jag fira fredagen genom att…krypa upp i soffan, dricka lite glögg, pyssla med lite nagelkonst och läsa! 😀

Advertisement

2 Comments

Filed under Listor & Enkäter

2 responses to “just-nu-enkät

  1. Eli

    Etiquette & Espionage är jag jättesugen på, älskade hennes Parasol Protectorate! Är den bra?

  2. Håller helt med, även jag älskar hennes Parasol Protectorant!
    Såg så fram emot Etiquette & Espionage, jag vet inte, den är inte dålig, men man sugs inte in på samma sätt som i hennes andra serie.
    Men det är dock högst charmig bok och Sophronia som är denna romans huvudperson är härligt icke-tjejig och hamnar precis som Alexia i trubbel mest hela tiden. Kan inte riktigt sätta fingret på varför jag inte är rikigt lika lyrisk över Etiquette & Espionage, kanske är för att det helt enkelt inte är en Alexia roman.

    Men jag tycker nog allt att du skall läsa den, har trots allt Carriger fantastiska språk och fart och det räcker en bra bit tycker jag nog allt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s