Köpstopp hävt


Så var det gjort, mitt inofficiella köpstopp landade på ca 5 månader, nästan lite duktigt av mig. Eller ja det är vad jag försöker intala mig, tanken var att jag skulle läsa ikapp mig och nja, det är blev väl en sanning med modifikation.
Men men, nu när solen äntligen verkar visa sig så har läslusten kommit tillbaka!


Denna helgen har Science Fiction Bokhandelen haft premiär av sin nya butik här i Göteborg och självklart så var det ett måste med att ta sig dit! Började med en Geek Parade från gamla lokalen till den nya, här vimlades det av Stormtroopers, Trekkies, alver, en och annan zombie hasade sig fram, vikingar och allt annat löst folk syntes. Fantastisk stämning utanför butiken, i butiken och på stan. Med andra ord så som vi alla önskar det var oftare, en stad fylld med härliga nördar.
Givetvis så var jag bara tvungen att köpa något, blev ett planerat inköp och resten lite mer av den spontana sorten, lite gott och blandat med andra ord.

May
(min bokdrake ville också vara med)


Corsets & Clockwork – 13 Steampunk romances Ed.Trisha Telep
Ibland så är det lite uppfriskand med noveller och den här samlingen är inte direkt ny men i ärlighetens namn så gjordes inköpet på grund av att den var billig och det är Steampunk
Blood and Feathers av Lou Morgan
Änglar & de Fallna, tja varför inte. Har funderat ett tag så nu var det dags att slå till.
Shatter me av Tahereh Mafi
Av någon anledning så har jag missat Shatter me- serien och ska jag vara ärlig så inhandlades boken mest för att omslaget är så jäkla snyggt. Men har nu läst lite recensioner och det verkar lovande.
Blood Magic av Tessa Gratton
Ytterligare ett spontanköp där omslaget lockade mig.
Borde vara död av Pål Eggert
Den här har jag helt enkelt väntat på att mitt köpstopp skall lyftas och när författaren ändå fanns på plats, då ja då gjorde jag som den sanna nörd jag är, såg till att få en autograf. Jepp för sådan är jag 😀

Borde vara död


Ser fram emot att läsa dem alla, så dags att lägga in en hel hög med läs-tid i kalendern tror jag 🙂

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokrelaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s