Veckas serieinköp, 12/4

För att så att säga komma ut ur diket och upp på vägen igen så kanske korta blogginlägg kan vara på sin plats, i Youtube-sammanhang är det rätt vanligt med veckans serieinköp (pull lists) och varför inte göra något liknade här på bloggen då jag köper en del digitala nummer varje vecka.

Så, här kommer veckans inköp, eller ja egentligen är det förra veckans, känns som söndag idag, men det är ju tydligen måndag fast helgdag….
Oh well, (förra) veckans serie-inköp, blev inte så många som det brukar vara, dels pga på tok för mycket jobb (årets trend) samt såklart fokus på helgens underbara Gothcon (Göteborgs eminenta spelkonvent) som jag nu sitter och återhämtar mig från. Först ut;

Image Cmics: CopperHead #12COPPERHEAD #12
Image Comics, april 2017

Story: Jay Faerber
Art: Drew Moss, Ron Riley
Cover: Ron Riley, Scott Godlewski

Andra numret av story arc 3 och en serie som jag ivrigt inväntar nya nummer. Har ni missat att bekanta er med Copperhead så tycker jag att ni skall göra det nu! En utav mina nya favoriter.
I ärlighetens namn så upptäckte jag själv den enbart för några månader sedan och det blev kärlek vid första ögonkastet.

Tycker ni om en mix av science-fiction och western med en kick-ass, no nonsens kvinna i huvudrollen så har ni hittat rätt! Rekommenderas varmt.


Image Comics - Drifter #18DRIFTER #18
Image Comics, april 2017

Story: Ivan Brandon
Art/ Cover A: Nic Klein
Cover B: Thomas Von Kummant

Vi börjar närma oss slutet, näst sista delen på story arc 4 och avslutningen på en helt fantastisk sci-fi serie. Ser fram emot att (förhoppningsvis) få svar på vad som egentligen pågår. 🙂

Detta är en serie för alla som älskar inte helt enkel science-fiction, mysterier, aliens + en skopa last-frontier vibb. För att inte tala om hur otroligt snygg den är tecknad! Nic Kleins bilder är vackra, suggestiva och färgfyllda. Tror att det är hög tid att läsa om hela serien inför slutspurten och kanske en recension eller två är på sin plats också. Ytterligare en serie jag varmt kan rekommendera.

Image Comics - Black Cloud #01BLACK CLOUD #1
Image Comics, april 2017

Story: Ivan Brandon, Jason Latour
Art / Cover: Greg Hinkle, Matt Wilson

Zelda was born in a world of dreams, and hers burned bigger than anyone had ever seen. Now she’s on the run in our world, the dreams broken in her hands. But the pieces are for sale, the rich and the powerful are buying, and suddenly her world isn’t the only place Zelda’s running from.

En ny serie som lanserades för två veckor sedan, har inte hunnit plocka upp förrän nu. Kändes intressant och Ivan Brandon är ju skaparen bakom Drifter så varför inte ta sig en titt. Får återkomma med första intryck.

Advertisement

Leave a comment

Filed under Comics, Digital Comics, Science Fiction, Western

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s