Tiden flyger…

Tiden flyger när man har roligt… finns väl något så där hurtigt talesätt som säger, jag kan även säga att tiden definitivt även försvinner när livet gör sig påmint och det där som kallas arbete äter upp all ens energi och kraft. Så vaknar man upp och inser att det är april och att jag inte skrivit ett enda inlägg på 4 (!) månader. Inte för att jag hel glömt av bloggen, utan snarare att varje gång jag tänkt skriva något så har den där tröskeln som dyker upp när lite tid passerat växt och blivit en hög mur istället, så gick en vecka till och följt av en månad till -repeat-.

Vad jag helt ärligt behöver är lite energi, lite mer tid men framför allt lite skriv-självförtroende för att få upp bloggfarten. För att inte göra samma misstag som förra året så tror jag att jag börjar smått, skriva lite kortare inlägg och försöka få upp farten igen.
Ska vi vara helt ärligt så läser jag inte heller just nu så mycket på grund av tja bolla två-tjänster-i-en, så dags att ta det som det kommer och inse att det är ok att periodvis inte läsa riktigt så mycket som man är van vid.

Just nu blir det dessutom nästan uteslutande serier, så kära läsare jag är tillbaka med små små steg och det kommer troligtvis bli mest om just serier, fast det är klart det är ju inte helt fel det heller. 🙂

Advertisement

Leave a comment

Filed under .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s