Sommarlov med Kulturkollo #läserjustnu

Tyvärr ingen semester för mig än och förra veckan var fylld med på tok för mycket jobb, men ny vecka, nya tag och då är det dags att återuppta Sommarlov med Kulturkollo, idag handlar det om #läserjustnu.
Då jag precis avslutade Unraveling av Elizabeth Norris i helgen (typ Roswell meets X-files), var det i morse dags att stoppa ner ny bok i väskan, lunchläsning är ett måste. Var lite sugen på en annan genre, så nu blir det kort och gott lite Urban Fantasy.

City of Eternal night City of Eternal Night, Kristen Painter

House of the Rising Sun av Kirsten Painter var bland de sista böckerna jag läste förra året (är det verkligen så länge sedan, jag bara måste få till en recension!) och vilken bok! Blev helt överrumplad, den var inte alls vad jag väntat mig och där och då gav jag den 5 av 5 stjärnor på Goodreads, då jag helt enkelt inte kunde komma på något som var dåligt.

Nu är det definitivt hög tid för bok nummer två, så dags att frossa lite i New Orleans, Madi Gras, Fae, vampires, magic och givetvis möta Augustine and Harlow igen! Förutom att denna serie har helt fantastisk underbara omslag så är det här Urban Fantasy när den är som allra bäst!

 

I sommar följer jag #sommarlovmedkulturkollo, där varje dag har ett temaord, och dagens är #läserjustnu.
Vad läser du just nu?

Advertisement

2 Comments

Filed under Bokblogg relaterat

2 responses to “Sommarlov med Kulturkollo #läserjustnu

  1. Den blir jag nyfiken på!

    • En total överraskning för mig, hade inte läst Kristen Painter tidigare och när jag väl hade börjat kunde jag inte sluta läsa 🙂 intressant värld och intressanta karaktärer (inte alltid så sympatiska).

      Så jag ser fram emot del två, skall bara hitta lite tid att sitta i soffan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s