Sommarlov med Kulturkollo #blommig

När jag läste #blommig kom jag genast att tänka på Blue Lily, Lily Blue med sitt underbara omslag och fantastiska innehåll!

Under våren har jag frossat i Maggie Stiefvater underbara och magiska värld som är The Raven Circle. För magi är rätt ord, Stiefvater har en förmåga att få sina ord att vara så mycket mer än bara ord.
Om ni tycker om sommarkänsla, magi, starka och mångfacetterade karaktärerna, en otroligt charmig och egensinnig tjej, tarotkort, korpar och spänning då har ni hittat rätt. Jag är lyrisk, de första tre böckerna slukade jag och nu kommer det bli en lååååång väntan till nästa år!

Kanske borde fylla väntan med hennes serie om The Wolves of Mercy Falls.

Blue Lily, Lily BlueThe Raven Circle series
(måste verkligen försöka få ner några ord om dessa böcker här på bloggen med)

 
 
I sommar följer jag #sommarlovmedkulturkollo, där varje dag har ett temaord, och dagens är alltså #blommig.

Advertisement

4 Comments

Filed under Bokblogg relaterat

4 responses to “Sommarlov med Kulturkollo #blommig

  1. Åh, en sådant fantastiskt vackert omslag. Undrar just om det inte står någon Stiefvater bok i min dotters bokhylla. Har själv inte läst henne.

  2. Jag har faktiskt ännu inte läst något av Stiefvater.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s