Sommarlov med Kulturkollo #himmel

Får mig att tänka på lata dagar, grönt gräs, blå himmel och fluffiga små moln, att ligga på rygg och bara njuta av stunden. Nåväl, just nu så inspirerar vädret inte direkt, så då får jag vända mig till böckerna istället, tänke att David Levithan’s Every Day kunde vara lämplig. Flera bokbloggare har varit lyrisk över denna och jag bara måste se till att läsa den. Så när ledighet, sommar och sol äntligen kommmer då skall jag ligga på rygg i gröngräset blicka upp mot en klarblå #himmel och njuta av att bara vara och att läsa en god bok (eller flera).

Every day

Från Goodreads:
Every day a different body. Every day a different life. Every day in love with the same girl. There’s never any warning about where it will be or who it will be. A has made peace with that, even established guidelines by which to live: Never get too attached. Avoid being noticed. Do not interfere.
It’s all fine until the morning that A wakes up in the body of Justin and meets Justin’s girlfriend, Rhiannon. From that moment, the rules by which A has been living no longer apply. Because finally A has found someone he wants to be with—day in, day out, day after day.

Glöm inte att titta in hos Kulturkollo för mer #himmel

Leave a comment

Filed under Bokblogg relaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s