Ja varför inte, sommarlov med Kulturkollo

För många är midsommar lite av ett startskott på sommaren och med den önskningar om sol, värme och lata lediga dagar.
För egen del är det en dryg månad kvar, tills jag får lite välbehövlig semester, men det hindrar inte att man ändå vill känna av lite sommarlovskänslan redan idag. Det har varit en händelserik vår, med fullspäckat schema och lite för mycket jobb och tyvärr har min läsning och mitt bloggande blivit lidande. Mina förhoppningar är att när sommarsolen lockar till just läsande i gröngräset så skall även skrivande komma igång.
Lite sol, energi och inspiration är allt jag behöver!

På temat inspiration så läser jag att Kulturkollo från och med i morgon, börjar med #sommarlov med kulturkollo, ett ord per dag kommer publiceras, att associera helt fritt kring. Låter som en ypperlig idé tycker jag, så varför inte.

Jag hoppas alla har haft en förtrollande midsommarhelg, nu ser vi fram emot en härlig och lång sommar, med massa sol, bad, värme, lite skrivnade och självklart en hel hög med böcker att ta sig igenom.

himmel

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokblogg relaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s