TV-nörden inom mig jublar

De senaste veckorna har jag tappat farten här på bloggen, det har varit mycket på jobbet, våren är i antågande (i och för sig inte en dag för sent) och även om det blir ljusare så är jag tröttare än någonsin. Som tur är har läsningen inte blivit drabbad utan jag har haft ett ok tempo, inte lysande men ok, vilket givetvis resulterar i att högen med böcker och serier som jag vill recensera blir bara högre och högre! Jag skulle verkligen behöva någon form av skrivar-strategi att falla tillbaka på när trötthet tar över och tid och inspiration plötsligt försvinner.

Men men, för att ni inte skall tro att jag har gått i ide, så kommer här ett par tre ord och veckans stora nörd glädje! Denna gång levererad i form av gammal kär TV-serie. För de som missade nyheten igår, hela mitt Twitter flöde var fullt, kanske i och för sig säger mer av vilken typ av människor och nyheter jag följer än nyheten i sig, vad vet jag.

I vilket fall – X-files kommer tillbaka!

the_truth_is_out_there

Det kan ju inte gå fel, jag menar X-files, Chris Carter, David Duchovny och Gillian Anderson det kan ju bara bli bra, eller hur? 😀

Eller som Chris Carter summerande det så fint:

“I think of it as a 13-year commercial break… The good news is the world has only gotten that much stranger, a perfect time to tell these six stories.”

Ok, bara sex avsnitt, men det är mer än inget och det duger i min bok. Kan läsas lite kort om här. De börjat tydligen spela in avsnitten i sommar så nya X-files avsnitt finns att skådas i horisonten och sedan har vi Twin Peaks nästa år, nörden inom mig jublar och gör en liten dans!

Detta betyder givetvis att jag måste ta tag och slutföra vinterns tv-serie projekt, att se om alla avsnitt, än så länge; Twin Peaks halvvägs och X-files säsong 3.

Advertisement

Leave a comment

Filed under Nörderier, TV-series / film

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s