Time for #bokryggspoesimedkulturkollo

Så var det min tur att bidra till dagens bokryggspoesistafetten som Kulturkollo håller i.

Jag måste varit galen när jag skrev att jag skulle delta men roligt var det, även om jag nog aldrig kommer bli någon poet. Så här såg det ut ett tag i soffan min, plockade ner random böcker från hyllorna med lämpliga titlar, högt och lågt och försökte få ihop något vettigt.

bokkaos

Måste erkänna att först tänke jag att även om lyrik inte är min starka sida så hur svårt kan det vara med så många böcker, sedan insåg jag raskt att mer än hälften faller bort, lite väl mycket death, blood, demons och märkliga ord, där får man för att man håller sig till vissa genrer. En annan sak som slog mig är, en stor andel av böckerna har enbart ett ord i titeln, vilket även det bidrog till att det blev lite klurigt.

Men till slut tror jag att jag fick ihop något som kanske liknar poesi, så håll i er.

bokryggspoesi

Unite me,
Across the Universe.
Ignite me,
On the fringe.
Unravel me,
Under the never Sky.
Leviathan wakes.

Makes sense, right? 😉
Nåväl, The beauty lies in the eyes of the beholder för att citerad den gamla greken Plato. Får trösta mig med att poesi och lyrik får lov att vara lite märkligt.

Advertisement

13 Comments

Filed under Bokblogg relaterat

13 responses to “Time for #bokryggspoesimedkulturkollo

  1. Det blev ju hur bra som helst!

  2. Det blev ju en fantastisk komposition!

  3. Mia

    Det blev ju jättebra!

  4. Tycker du lyckades väldigt bra!

  5. Det där blev ju väldigt bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s