Bokbloggskalendern – Lucka 11

Dagens lucka hos Efter mig, floden:

11: Den sämsta boken du läst

Ja ni, sämsta boken jag läst? Har funderat hela dagen för att komma på något att skriva om, var svårare än jag trodde. Helt ärligt så kommer jag inte på någon som är sämst, mindre bra böcker, ja det har hänt, men de flesta jag läser är allt från ok, till riktigt bra. Det är klart att läsningen ändras över tid, det finns säkert böcker jag inte tycker är lika bra idag som låt oss säga för 10 år sedan, men det betyder inte att de är dåliga. Sedan har vi skoltiden när det fanns krav på att läsa vissa böcker, där finns troligtvis en eller annan som jag inte gillade om jag funderar riktigt länge, men det känns inte riktigt som det gills.

Förr kunde jag random köpa på mig alla möjliga böcker, idag så kollas det bloggar, Goodreads och en hel hög med recensioner innan det släpas hem nya. För det mesta är de mer eller mindre det jag förväntat mig, så nej någon riktigt dålig bok kan jag inte komma på.

Advertisement

Leave a comment

Filed under Kalender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s