Bokbloggskalendern – Lucka 2

Bokbloggar.nu kan vara lömskt det är så lätt att fasta i blogg-surf-träsket, men oftast så trillar man över något nytt och intressant. Denna morgon var inget undantag, hittade Efter mig, floden som har fixat till en Bokbloggarjulkalender och det känns som en mycket trevlig idé.

Lucka 2: En riktigt kort bok

Har blivit en hel del ”sido-” böcker detta år och de är oftast rätt så korta till sidantalet, Veronica Roths Four noveller är väl de jag först och främst kommer att tänka på, även underbara Tahereh Mafi har skrivit ett par i sin Shatter me serie. Att leverera en berättelse på ett fåtal sidor är verkligen en konst, men av någon anledning så läser jag sällan just noveller.

Den bok som alltid kommer upp först i mina tankar när det pratas om korta böcker (även om det definitivt inte är den kortaste jag läst), är Neil Gaimans, the Ocean at the end of the lane, en bok som tog slut på tok för snabbt, dess 181 sidor kändes som så mycket mer och ändå så lite. En bok som jag helt enkelt inte kan släppa!

Advertisement

2 Comments

Filed under Kalender

2 responses to “Bokbloggskalendern – Lucka 2

  1. Pingback: Eftermigfloden | Bokbloggkalendern, lucka 2: en riktigt kort bok

  2. I like this internet site so significantly, bookmarked
    .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s