Serier högt och lågt

Det började i söndags, plötsligt så fylldes hela mitt Twitterflöde med massa serienyheter, tecknade serier, serier som film eller på TV. Anledningen var givetvis Comicon NY där det twittrades flitigt (någon gång så ska jag, jag bara ska åka på ett ”riktigt” comicon!).
Just serier är något som lyser lite med sin frånvaro i just bokbloggssfären och då framför allt den tecknade varianten, visst där finns några bloggare som mer eller mindre regelbundet recenserar, bland annat hos Bokstäverna har jag hittat mer än en pärla.

Så idag när jag slösurfade lite på bokbloggar.se så upptäckte jag en trend, minsann om inte blogginlägg om just serier dök upp lite varstans. Följde smulorna och hittade fram till Kulturkollo som just nu kör Från satir till superhjälte – ett serietema.

Jag kan ju inte vara sämre jag inte, så jag hoppar helt sonika på. Kommer troligtvis inte hinna med att skriva något varje dag, men något inlägg eller två skall jag nog få till.

Mycket trevligt initiativ tycker jag! 😀

Advertisement

Leave a comment

Filed under Graphic Novels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s