Så var det vardag igen…

Tillbaka till vardagen med allt det bär med sig.
Idag är första dagen på jobbet efter 4 veckors semester, känns lite märkligt och även om jag ser fram emot en spännande höst så hade jag gärna varit ledig lite till. Men men 4 veckor är inte fy skam så jag skall inte klaga och nu när vi till och med har både sol och värme (håller tummar och tår att det håller i sig extra länge), tja det kunde varit mycket värre.

Så vad har hänt i mitt liv när det varit tyst här på bloggen, ja till skillnad från förra årets semester som tillbringades hemma i stan och till stor del fylldes av läsning så blev det lite tvärt om i år. Tre veckor på resande fot och inte så mycket tid för att läsa. Inte för att jag klagar, har haft en otroligt omväxlande och lyxig sommar, en vecka nere i Normandie och Battle of Azincourt, sedan över till England för att hälsa på goda vänner, några dagar hemma och sedan en mini-semester till Berlin, tre helt olika resor och tre intensiva veckor. Men handen på hjärtat, nog har jag saknat mina böcker.

Även om det inte blev så mycket läst som jag planerat, har det ändå blivit ett par, tre stycken. Så hög tid att åter bli lite aktiv här på bloggen, se till att få ner ett par recensioner av det som blivit läst i sommar, men framför allt se till att beta av vårens läsning, har varit så många bra böcker på sistone, och det bara måste jag se till att dela med mig av.

Förutom att få ordning på att blogga om lästa böcker så gäller det att se framåt, att damma av lite böcker från mina TBR högar kan var en god ide, de bara växer! (lovade mig själv under sommaren att inte köpa fler böcker….tja ni kan ju gissa hur det löftet gick). Sedan får vi inte glömma höstens stora event, Bokmässan som närmar sig med stormsteg! Började titta på programmet tidigare i veckan, åhhhh så mycket jag vill göra, se och lyssna på, tyvärr är det inte görbart för mig att gå alla fyra dagarna…så vilka skall jag välja…två dagar är väl rimligt…fast jag kanske skulle unna mig tre….eller…
Dags att göra ett mäss-schema och sedan ta ett beslut…

För beslut är jag ju så bra att ta när det kommer till böcker 😉

Advertisement

Leave a comment

Filed under Bokblogg relaterat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s