Månadssummering april

Återigen en riktigt kass läsmånad och en riktigt urusel bloggarmånad. Två inlägg i april, det är som man skäms. Har dock fått spelat desto mer, när alla andra verkat tillbringat påskhelgen ute i solen med en god bok, så satt jag inne och njöt av att spela, spela tills vi stupade. Jepp, det var som vanligt Gothcon, och det kan man ju bara inte missa. Så även om läsandet blev lidande så såg jag i alla fall till att nörda ner mig ordentligt i den sköna världen som heter boardgame.

Börjar så smått känna mig lite bättre ifrån pollen, inte fullt lika dödstrött, så jag hoppas att maj bjuder på många läsupplevelser och att jag hittar tillbaka till min inspiration att skiva lite. Jag antar att nu kan det bara bli bättre.

Så summerar vi det extremt mediokra resultatet så blev den en roman och tre grafiska noveller.

Young Adult:
Unravel Me (Shatter Me #2) av Tahereh Mafi
Uppföljaren på Shatter me, sååå fantastisk bra, mitt hjärta gick i tusen bitar! Recension kommer snart.

Graphic novels/seriealbum:
East of West, vol. 1 av Jonathan Hickman och Nick Dragotta
Härlig blandning av postapokalyps och western med inslag av science-fiction, märkligt nog så fungerar det. Kommer definitivt se till att plocka upp nästa samlingsvolym.
Fatale, Vol. 1: Death Chases Me av Ed Brubaker och Sean Phillips
Lite noir blandat med Lovecraft inspirerande monster, ja det funkade faktiskt, inte full pott, men intressantast.
Saga, Vol. 3 av Brian K. Vaughan och Fiona Staples
Fantastiska, underbara och bisarra Saga, så bra, blir bara bättre och bättre och nu har jag läst ifatt mig. ARGGHHH! Hur skall detta gå!?

Advertisement

Leave a comment

Filed under Månadssummering

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s